Modello Nordic Oy

Yksi kumppani kylpyhuoneidesi valmistamiseen.

Yhtiön taustalla on usean yrittäjän vahva työpanos

Modello® kylpyhuonemoduulit ovat tehdasvalmisteisia ja moduulaarisen rakentamisen viimeistelty lopputulos. Automatisoitu valamismuotti ja kevytbetoni antaa mahdollisuuden merkittävästi skaalata tuotantoa erittäin kustannustehokkaasti käyttökohteesta riippuen. Modellon kevytbetonin käyttöalue on laaja. Modello® kylpyhuoneet sijoittuvat niin kerrostaloihin, hoivakoteihin, hotelleihin kuin pienempiin rakennuksiin.

Kylpyhuonemoduulirakentaminen on tämän päivän trendi. Kylpyhuoneista on tullut yhä enemmän huoneiston ”aivot”, johon talotekniikka sijoitetaan. Älytaloihin siirtyminen asukkaiden toiveisiin vastaamalla on myös ympäristön kannalta optimaalista.

Valmistamme moduulitehtaalla vuositasolla satoja Modello® kylpyhuonemoduuleja sekä muita teollisia rakennustuotteita.

Avoimet työpaikkamme löydät Rekry-sivulta.

Visio

Visionamme on mallintaa tehokas ja laadukas uuden sukupolven ekologinen valmistusprosessi korkean valmiusasteen elementointiin ja kylpyhuonemoduulirakentamiseen.

Strategia

Olemme osa ammattirakentajien ketjussa. Tuomme ja pidämme vahvasti kiinni omasta postistamme tuottaa oikeanlaisista materiaaleista pitkän elinkaaren ja ekologisen tarpeen kestäviä ratkaisuja. Pyrimme olemaan luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani. Pidämme kaikki toimintaamme sisältyvät osa-alueet kehityksessä mukana.

Modello Nordic Oy on kotimainen, innovatiivinen, yrittäjyyden ja yhteisrakentamisen perikuva.

Modello® kylpyhuonemoduulirakentamisen ydin muodostuu asiakkaidemme tarpeiden kartoituksesta.

Yhteistyö asiakkaiden kanssa on mitä suurimmassa määrin ennakoivaa projektointia ja logistiikkaa. Vaivaton informaatio yhteistyössä takaa tehokkuuden ja turvallisuuden korkean tason.

Modello® kylpyhuonemoduuliprojektit ovat aina laajuudeltaan ja kestoltaan ainutkertaisia.

Arvot

Olemme yhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan luotettavasti ja aidosti kuunnellen asiakkaan tarpeet. Tietotaito asiakkaan edun mukaisesti lopullisen toteutuksen ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Yhteinen onnistuminen, hymy, voitto, ilo.

Laatu – On merkittävä kriteeri, jolla haluamme taata yhteistyön jatkuvuuden ja luottamuksen.

Luovuus – Vahva innovatiivisuus on ohjannut toimintaamme tuotteen ja tuotannon rakentamisessa tähän asti. Rohkeus ja kyky epäillä olemassa olevaa ja hakea siihen parempia ratkaisuja saa meidät syttymään yhä uudelleen. Luova rohkeus on yhteistyökumppaneiden tarpeiden ratkaisussa etu. Osa innovatiivisuuden tavoitteista pyrkii yksinkertaistamaan ja selkeyttämään ja tekemään kannattavammaksi tuotannon ja toimitusketjun eri vaiheet.

Tuloksellisuus – Saavutetaan vahvana tiiminä, jossa mukana jokainen Modellolainen tuntee vastuualueensa tärkeät osat ja kunnioittaa, arvostaa tiimin yhteistä tavoitetta.

Vastuullisuus ympäristö- ja luontoarvoissa – Ajattelemme lastemme ja lastenlasten tulevaisuuden olevan meille niin tärkeää, että sitoudumme toiminnassamme tekemään parhaamme, että he saavat kaikkien muiden ihmisten kanssa elää vehreässä, lintujen laulun ja puhtaiden vesien, metsien maailmassa tulevaisuudessakin.

Rakennamme tuotteemme pitkän elinkaaren, vähähiilisen ja ekologisen ratkaisun pohjalle. Sitoudumme ympäristö- ja ekologisiin vaatimuksiin ja arvoihin. Tuotannon tehokkuus, materiaalihukka minimoiden, tuotteen keveys rahtia ja nostoja ajatellen. Kuormittavien raaka-aineiden minimointi. Yhteistyö kumppaneiden kanssa logistisesti ja muutoin tehokkaaksi. Olkoon ilma raikasta hengittää, kasvakoot saniaiset, vastakoivut vehreänä – kannamme vastuun osaltamme.

Tuotanto

Modello® kylpyhuonemoduuliprojektit ovat aina laajuudeltaan ja kestoltaan ainutkertaisia.

Valmistuksen, materiaalin kulun ja valmistukseen liittyvien tukitoimien reaaliaikainen tarkkailu ja ohjaus varmistavat toimitusvarmuuden ja pitävät laadun korkeana.

Tuotannonohjauksessa käytetään systemaattista toiminnanohjausjärjestelmää.

Tuotannon tehokkuus on ympäristön suojelua – Tehdastuotannolla saavutetaan optimoitu tuotantotalous – Tehokas työvoima- ja materiaalikäyttö verrattuna paikallaan rakentamiseen

Tuotantolinjalla valmistuva Modello® kylpyhuonemoduuli etenee eri resurssien läpi vaihe vaiheelta. Koneiden ja laitteiden sijoittelussa on huomioitu tilat ja kommunikaatio työntekijöiden välillä.

 


Kylpyhuone-elementti
Modello Nordic Oy
Tuotesertifikaatti
SERT R003, Märkätilojen vedeneristeet

214 Vedeneristeet
EUFI28-23000430

Tiimimme

Teollisten rakennustuotteiden innovaatioiden kehittäminen ja valmistaminen on yrittäjän intohimona.Yhteistyöverkostot ovat olleet vahvasti Modello Nordic Oy:n menestyksekkään yrittäjyyden taustalla jo yli 30 vuoden ajan.

Ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön kanssa yhteistyössä tehdas tuottaa jokaisen kylpyhuonemoduulin H2H – ihmiseltä ihmiselle – Jannen johtaessa tehtaan ja yrityksen toimintaa omalla esimerkillään.

Toimitusjohtaja

Janne Tallgren
+358 400 696 148
janne.tallgren@modello.fi

Tarja työskentelee yhtiön hallinnollisissa tehtävissä yrittäjämäisesti. Lisäksi työntekijöiden ja työyhteisön työhyvinvoinnin edistäminen on hänen aluettaan. Yhtiön henkilöstön osallistava ja kuunteleva tiedon ja näkemyksien hyödyntäminen edistävät yhtiön yhteisesti sovittujen päämäärien saavuttamista.

Hallinto ja henkilöstö

Tarja Tallgren
tarja.tallgren@modello.fi

Antin sitkeä yrittäjähenkinen työntekemisen meininki ja mahdollisuudet kehittää uutta ovat motivaattorina tuloksekkaaseen toimintaan. Antin vahvuuksina on kehittäminen ja uusien työntekijöiden kouluttaminen yhteistyöhön omaa osaamisalaa laajempaan työnkuvaan parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Rakennusalan pitkäaikainen kokemus useissa erityyppisissä kohteissa ovat Antin erinomaisia vahvuuksia

Kehittäminen

Antti Kärkkäinen
antti.karkkainen@modello.fi

Modello® kylpyhuonemoduulien myynnistä yhtiössä vastaa Aki Pelkonen.

Myyntijohtaja

Aki Pelkonen
+358 50 383 4756
aki.pelkonen@modello.fi

Modello® kylpyhuonemoduulien hankintatoimesta yhtiössä vastaa yli 30 vuoden yrittäjätaustan omaava myynnin, hankinta- ja ostotoiminnan ammattilainen. Jukan yrittäjän taustana on pitkäaikainen kevytbetonituotteiden suunnittelu, markkinointi ja myynti. Hänen on hoitanut kenttää hyvin laaja-alaisesti.

Hankintatoimet

Jukka Markkanen
+358 40 5010 850
jukka.markkanen@modello.fi

Niko on mestari-kisällimeinigillä ponnahtanut yrittäjän työelämään. Katto- ja peltitöiden tekeminen muiden rakennustöiden ohessa antavat vahvaa näyttöä elementtirakentamisen parissa työskentelemiseen ja sen kehittämiseen. Niko on tehnyt satojen kylpyhuoneiden runkotyöt itsenäisesti. Kylpyhuonemoduulien kokoonpanon suunnittelu ja työstäminen ovat tämän henkilön vastuualueena.

Niko

Sähkötyöt niin suunnittelussa kuin asennuksissa ovat Aleksin aluetta. Häneltä luonnistuu niin elementtien sähkötekniikka kuin moduulien ja elementtien kokoonpano. Aleksin resilienssi on vahvaa siirtyä jokaiseen tehtaan työpisteeseen.

Aleksi

Kosteidentilojen eristystyö vaatii ammattiosaamisen ja varmuuden työn laadusta. Niina on työskennellyt useiden satojen kylpyhuoneiden valmistamisessa huolehtien mittatarkasti ja varmasti sertifioidulla järjestelmällä märkätilaeristystyön ja laadun. Niina on luotettava ja vastuullinen tekijä, jonka työpanos on merkityksellinen kokonaisuuden onnistumisessa.

Niina

Modello Nordic Oy valmistaa korkean valmiusasteen kylpyhuonemoduuleja.
Visiomme on mallintaa tehokas ja laadukas uuden sukupolven ekologinen tuotantoprosessi korkean valmiusasteen kylpyhuonemoduulirakentamiseen

Modello Nordic Oy

Teollisuustie 10c 74700 Kiuruvesi
Puhelin 040 547 2314
Sähköposti info@modello.fi