Rekry

Haemme moduulirakentamisen tiimiin itsenäisen ja vastuullisen työnteon omaavia henkilöitä jatkuvasti.

Näköalapaikka alan merkittävimmässä rakennustuotealan kasvuyrityksessä. Osakas ja johtoryhmän jäsen.

Pääkaupunkiseutu tai kasvukeskukset

ETSITKÖ UUSIA HAASTEITA
Haemme ydintiimiimme näkemyksellistä ja näyttöjä haluavaa rakennusalan myynnin ammattilaista, joka tekee itse aktiivista myyntiä ja rakentaa ympärilleen unelmiensa myyntitiimin. Tule rakentamaan kylpyhuonemarkkinajohtajuus kanssamme.

MODELLO NORDIC OY
Modello valmistaa kevytbetonisia kylpyhuonemoduuleita Kiuruvedellä. Meillä on yli 1000 kylpyhuoneen valmistamisen kokemus ja nyt uusi teknisesti ylivertainen ratkaisu tarjoaa hyvän hinnan ja erinomaisen laadun perinteiseen kylpyhuonemoduuliin verrattuna.

MITÄ TYÖ ON
Työ on aktiivista kontaktointia ja tarjousten hakemista markkinasta ja ennen kaikkea kauppojen hakemista. Työpaikkakuntasi voi olla pääkaupunkiseudulla tai kasvukeskuksissa. Asiakastapaamiset ovat face to face tai etänä. Suunnittelet asiakastapahtumat ja alan messuille osallistumiset.

TOIVOMME SINULTA
Olet vakuuttava ja pystyt luomaan pitkiä asiakassuhteita.
Verkostoituminen on luontevaa ja pidät sitä tärkeänä
Olet myös tiimipelaaja ja saat intoa ja riemua yhdessä onnistumisesta
Osaat suunnitella työsi ja olet oma-aloitteinen
Käytät luontevasti perustietotekniikan ja sosiaalisen median ratkaisuja
Asiakastapaamisten suunnittelu mm. tehdasvierailut ja toteutus ovat luontaista sinulle

TARJOAMME
Pääset näköalapaikalle merkittävään rakennusalan innovaatioon. Vastaat myynnistä suoraan toimitusjohtajalle ja olet osa johtoryhmää. Avaamme avainhenkilölle option yrityksen omistamiseen.

OLETKO SE SINÄ
Ota yhteyttä heti ja hae paikkaa viimeistään 3.11.2023 mennessä. Työ on vakituinen kokopäivätyö ja voit hakea paikkaa myös yrittäjänä. Voit ehdottaa palkkatoiveen, mutta joka tapauksessa se on vahvasti tulokseen perustuva. Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Suomala 0400 518501. Lähetä hakemus samuli.suomala@modello.fi. Haastattelut pidetään 6.11.2023 alkavalla viikolla.

Etsimme työntekijöitä tehtaallemme Kiuruvedelle

Työssä valmistetaan kylpyhuonemoduuleja. Tarvitaan lisävahvistukseksi perustuotantotyöhön laatoittajia, kalustajia ja sisustajia.

Vaatimuksena on kyky itsenäiseen työntekoon piirustusten ja työselostuksen sekä määriteltyjen laatuvaatimusten mukaan. Työ tehdään kuivissa ja siisteissä sisätiloissa tehtaalla.

Pääasialliset työtehtävät ovat kylpyhuoneiden sisustustyöt.
Toivomme hakijalta ammatillista rakennusalan tmv. perus- tai ammattitutkintoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vedeneristyssertifikaatti ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön, mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen, työskentelyyn siisteissä tehdasoloissa, osaamiseen ja TES:een perustuvan palkan ja lisät.

Ota yhteyttä

Janne Tallgren
p. 0400 696 148

Kiinnostuitko? Voit jättää Jannelle viestin oheisella lomakkeella.

10 + 5 =

Modello Nordic Oy valmistaa korkean valmiusasteen kylpyhuonemoduuleja.
Visiomme on mallintaa tehokas ja laadukas uuden sukupolven ekologinen tuotantoprosessi korkean valmiusasteen kylpyhuonemoduulirakentamiseen

Modello Nordic Oy

Teollisuustie 10c 74700 Kiuruvesi
Puhelin 040 547 2314
Sähköposti info@modello.fi