Ennakoiva suunnittelu

Vakiomallistojen kehittäminen ja yhteisten toimintatapojen hiominen, on avain menestykseen.

Aina asiakkaan tarpeet yksilöiden

EDUT TILAAJALLE

Erillistä huoneistojen välistä palokatkoseinää ei välttämättä tarvita, tällöin säästyy muuraustyö ja vapautuu lisää myytäviä lattianeliöitä.

Moduuli on painoltaan kevyempi ja hinta on kilpailukykyinen vertailtaessa olemassa oleviin ratkaisuihin. Moduuli on ulkopinnoiltaan valmis tasoittamiseen.

Täysin valmiin moduulin asentamisen jälkeen muita työmaatoimijoita ja -toimituksia ei kylpyhuoneen osalta tarvita. Työmaan aikataulutus tältä osin yksinkertaistuu. Samalla vähentyy myös rakennustyömaan ympäristöön liittyvät haitat kuten pöly, melu sekä jätteet vähentäen kokonaisenergiakustannuksia.

Ratkaisumme säästää materiaali- ja työkustannuksia ja samalla rakennustyömaan työntekijöiden altistumista huonolle säälle, äärimmäisille lämpötiloille ja vaarallisille toiminnoille parantaen työympäristön sekä työntekijöiden turvallisuuden tasoa.

Rakennusajan kosteus- ja vesiongelmariskit minimoituvat kivirakenteisessa moduulissa. Kokonaisen talo-elementin asentamisprosessi helpottuu kylpyhuonemoduulin ollessa jo valmiina elementissä. 

Laatu varmistetaan reaaliaikaisella ja ajantasaisella kaikkia osapuolia osallistavalla, helppokäyttöisellä, mobiililla laadunvarmistusjärjestelmällä. Jokaisesta moduulista syntyy laadukas, kuvallinen pdf-dokumentti, johon voidaan palata koko elinkaaren ajan.

Ennakoinnilla selkeitä kustannussäästöjä

Ennakoivalla suunnittelulla mahdollistetaan optimaalisin tulos rakennuskohteeseen.

Yhtiöömme kannattaa olla yhteydessä jo siinä vaiheessa kun rakennuskohteessa ei ole vielä pitkälle vietyjä suunnitelmia. Asiantuntijamme kanssa yhteistyössä varmistetaan kohteeseen sopivat kylpyhuonemoduulit. Ennakoivan suunnittelun tarkoituksena on vähentää kustannuksia.

Lähtötietoina tarvitaan riittävät lähtötiedot rakennushankkeen ominaisuuksista, luonteesta ja rakennuspaikan olosuhteista (usein pää-, rakenne-, arkkitehti- ja LVIS-suunnitelmat). Mitoiltaan samaa kokoa olevat moduulit lisäävät kustannustehokkuutta tuotannon kautta.

Asiakastarpeen kartoituksessa suunnitellaan moduulirakentamisen soveltuvuus kohteeseen. Suunnitelmat tarvitaan putkistojen, sähköjen ja muun tekniikan risteämistarkastelua varten. Asiakkaalle tarjotaan tämän jälkeen tarkasti suunniteltu perusrakenne laatuvaatimukset huomioiden.

Tämän jälkeen valitaan Modellon® varustelutaso ennalta määritetyistä tai asiakkaan esittämistä vaihtoehdoista. Suunnitelmaa tarkennetaan projektin edetessä vaivattomasti sovittujen avainhenkilöiden yhteistyössä.

Modello® kylpyhuonemoduulit toimitetaan joko moduulitalotuotantoon, jolloin moduuliin tehtävien muutosten tekeminen on mahdollista pidempään, tai suoraan rakennustyömaalle.

Ennakoivassa suunnittelussa logistiikan tunnistaminen ja suunnitteleminen yhteistyössä projektikohdekohtaisesti on olennaista ml. elementtien vastaanotto- ja varastointipaikat sekä elementtien siirto- ja kuljetustiet

Kylpyhuone on keskiössä sillä se sisältää tärkeimmät kodin tekniset ratkaisut

Modello® kylpyhuonemoduulit – saumaton kevytbetonivalu.

Komponentit ja materiaalit valitaan asiakkaan haluamilla yksilöinneillä.

Modello® kylpyhuoneita on saatavana eri tason varustuksella. Viimeistely kaikissa on huippuluokkaa. Sähköpistorasiat, -katkaisimet, hanat, suihkuseinät, suihkut, WC-istuimet, kaapit, viemärit, ilmastointikanavat, märkätilaeristykset, kaikki mitä kylpyhuoneeseen tarvitaan,  on asennettuna. Jopa pyyhekoukut ovat valmiina.

Kylpyhuoneita on saatavana myös saunallisina. Näissä on lauteet ja kiuas asennettuna.

Kylpyhuoneisiin on saatavana myös kodinhoitotila. Pyykkihuolto mahdollista sijoittaa katseilta piiloon oven taakse.

Kylpyhuoneiden varustelutason määrittää asiakas. Voit valita seinä-WC:n mikä helpottaa siivousta tai vaikkapa tyylikkään lasiseinän erottamaan saunaa ja kylpyhuonetta.

Modello® kylpyhuoneet voidaan toteuttaa inva-varustuksella.

Asiakastarpeissa huomioidaan erilaiset tuotevariaatiot sekä rakenteissa että varustelutasolla

Saatavana eri tason varustuksella

Sähköpistorasiat, -katkaisimet, hanat, suihkuseinät, suihkut, WC-istuimet, kaapit, viemärit, ilmastointikanavat, märkätilaeristykset on asennettuna. Jopa pyyhekoukut ovat valmiina. Viimeistely kaikissa on huippuluokkaa.

Modello Nordic Oy valmistaa korkean valmiusasteen kylpyhuonemoduuleja.
Visiomme on mallintaa tehokas ja laadukas uuden sukupolven ekologinen tuotantoprosessi korkean valmiusasteen kylpyhuonemoduulirakentamiseen

Modello Nordic Oy

Teollisuustie 10c 74700 Kiuruvesi
Puhelin 040 547 2314
Sähköposti info@modello.fi